Вхід | Реєстрація

Автозаправні станції перевірять на законність ведення госпдіяльності

Автозаправні станції перевірять на законність ведення госпдіяльності

На Полтавщині посилять заходи з виявлення нелегальних автозаправних станцій та автогазозаправних пунктів, що діють на території області. Про таке рішення заявив заступник голови Полтавської ОДА Максим Калінін.

«На виконання доручення Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля від 15 листопада ми посилюємо роботу міжвідомчої регіональної робочої групи щодо ліквідації нелегального обігу та нелегальної торгівлі нафтопродуктами, відповідно посилюємо заходи з виявлення суб’єктів господарської діяльності, які працюють незаконно», — повідомив Максим Калінін.

Наразі в Полтавській області працює 330 АЗС, що мають ліцензований дозвіл на ведення господарської діяльності. Кількість нелегальних автозаправних станцій та автогазозаправних пунктів, що діють на території області, буде виявлено в ході спільних перевірок. До боротьби з тіньовими заправками долучиться Державна фіскальна служба, Держпраці, Державна служба з надзвичайних ситуацій та Національна поліція. У виведенні з «тіні» ринку палива зацікавлені насамперед і місцеві громади, адже це додаткові надходження до їхніх бюджетів, можливість розвивати соціальну сферу та інфраструктуру.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 грудня 2021, 16:21 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації