Вхід | Реєстрація

Популярність продукту залежить від якості маркетингу в соцмережах

Популярність продукту залежить від якості маркетингу в соцмережах

У фільмі Володимира Меньшова «Москва сльозам не вірить» оператор із «Останкіно» Родіон Рачков говорив головній героїні Катерині Тихомировій наступне:

«Згодом телебачення переверне життя всього людства. Нічого не буде: ні кіно, ні театру, ні книг, ні газет — одне суцільне телебачення».

У 90-х та на початку 2000-х років його слова були дійсно пророчими. Телевізор став фактично єдиними джерелом отримання інформації. Тому ТБ дивилися фактично всі верстви населення. Як говорять, від малого до старого. У зв’язку з чим на телебаченні з’явилося дуже багато реклами. Адже кожна компанія намагалася «розкрутити» свої товари й послуги, а дійсно дієвим способом виступала саме популяризація товарів і послуг через телевізор.

 

Майбутнє за Інтернетом та Digital Art

Сьогодні способи отримання інформації значно розширилися, а про товари дізнаються не лише з ТБ. Підтвердженням тому є робота компанії Digital Art, напрямки діяльності якої детально описані на офіційному сайті за посиланням https://digitalart.in.ua/smm.

Сучасна людина не може уявити свого життя без Інтернету. Значну частину доби ми проводимо у міжнародній комп’ютерній мережі. Адже за допомогою девайсів активно спілкуємося з друзями й знайомими, укладаємо договори навчаємося та розважаємося в соціальних мережах, і, звичайно, робимо покупки в інтернет-магазинах й замовляємо послуги. До того ж із кожним днем кількість інтернет-користувачів зростає в геометричній прогресії.

Для знайомство клієнтів із продуктами компаній та масового залучення споживачів, створена система діджитал-маркетингу. Згадане вище агентство Digital Art пропонує повний цикл інтернет-маркетингу. Однією із надважливих складових системи являється маркетинг у соцмережах. За допомогою комплексу заходів SMM, бренд стає впізнаваним, набуває поширення, чим збільшується дохід виробників.

 

Маркетинг розпочинається з SMM

По-перше, співпрацюючи з Digital Art, замовник отримує лояльних клієнтів та залучить велику кількість покупців до своїх товарів і послуг. 

По-друге, у інтернет-користувачів з’явиться зацікавленість до товару, розшириться кількість позитивних відгуків, що суттєво посилить попит.

По-третє, бренд ставатиме відомішим, а продукцію із задоволенням замовлятимуть користувачі.

Телебачення не перевернуло світ, а майбутнє — за Інтернетом і правильним маркетингом.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 грудня 2021, 12:04 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації