Вхід | Реєстрація

«Якби мені дозволили вибрати, я обрав би тата»

«Якби мені дозволили вибрати, я обрав би тата»
Після чергової сварки з матір’ю, 11-літній Микола зібрав свій портфель, взяв пакунок і вирушив на пошуки батька… аж до Росії. Але його пригоді не судилося відбутися – на шляху до наміченої цілі Микола зустрів слідчо-оперативну групу Кременчуцького міського Управління та Автозаводського райвідділу, яка, саме у той час, перебувала на огляді місця події.
Зі сльозами на очах хлопчина просив міліціонерів відвести його до тата, наївно сподіваючись на те, що правоохоронці допоможуть йому дістатися сусідньої держави. Причина необдуманого кроку, на який зважилася дитина, прояснилася по приїзді до Автозаводського райвідділу, куди міліціонери доставили малолітнього мандрівника.
Працівникам кримінальної міліції у справах дітей добре знайома біографія відчайдушного хлопчини, який виховується у багатодітній родині. Як з’ясувалося, багатодітна сім’я (де окрім Миколи ще десятеро братиків і сестричок) перебуває під пильним оком КМСД Автозаводського райвідділу. Сам Микола, який без відома матері не перший раз подається у мандри, неодноразово «гостював» у притулку для дітей.
Наразі правоохоронці працюють над збором матеріалів для позбавлення батьківства його матір, яка не виконує обов’язків по вихованню дитини і не створила належних умов для її розвитку. Миколу ж «оселили» у притулку для дітей. За стінами закладу хлопчина мріє про щасливе життя опліч з батьком. Повертатися додому він категорично не бажає. «Якби мені дозволили вибрати (з ким я бажаю бути) я обрав би тата» - відверто розповідає хлопчик.

Автор: За інформацією Анни Волювач прес-офіцера КМУ ГУМВС


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 березня 2010, 16:47 | Кременчук |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації