Вхід | Реєстрація

Представлено нового керівника Головного управління МВС Полтавської області

Представлено нового керівника Головного управління МВС Полтавської області
22 березня, на нараді Головного управління внутрішніх справ Полтавської області, заступник Міністра внутрішніх справ України Василь Мармазов представив особовому складу міліції Полтавщини новопризначеного керівника – полковника міліції Олександра Рудяка.
У представленні нового керівника обласної міліції взяли участь голова Полтавської облдержадміністрації Валерій Асадчев, голова Полтавської обласної ради Олександр Удовиченко, прокурор Полтавської області Віктор Войцишен, голова Апеляційного суду області Віталій Оніщенко, начальник Управління Служби безпеки України Полтавської області Юрій Парамонов.
Василь Мармазов висловив сподівання, що досвідченому оперативнику, який працював на посаді першого заступника начальника – начальника кримінальної міліції ГУМВС України в Автономній республіці Крим, вдасться успішно реалізувати пріоритетні завдання Міністерства на теренах Полтавського регіону. «Олександр Рудяк народився на Полтавщині, - підкреслив заступник Міністра внутрішніх справ. – Дуже добре себе зарекомендував у складному регіоні – АР Крим. Сподіваємося, що його робота на батьківщині буде успішною».
У своїй промові Василь Мармазов оприлюднив принципові позиції Міністерства внутрішніх справ і Глави Держави, визначені на координаційній нараді правоохоронних органів, яка відбулася в Генеральній прокуратурі України:
- Перед правоохоронними органами були поставлені основні завдання Президентом України. Зокрема, дуже критично було оцінено роботу МВС за останній період. Ми цю критику сприймаємо нормально, вона стимулює подальшу роботу і виправлення тих недоліків, які мали місце, зокрема: розбалансованість системи управління ОВС, проблеми з кадровим потенціалом, зниження ефективності протидії злочинності, а відповідно і захисту прав і свобод громадян та їх законних інтересів».
Василь Мармазов наголосив, що зараз необхідно підвищити роль міліції у захисті прав і свобод людини та громадянина, інтересів суспільства і держави від протиправних посягань.
Зупинився заступник Міністра і на проблемах, що існують у міграційній сфері, зокрема на протидії нелегальній міграції, що характерно і для Полтавщини.
«Окремим завданням є необхідність якісного поліпшення роботи з викриття корупції та посадових злочинів, активної протидії поширенню наркоманії у суспільстві, ужиття заходів щодо протидії контрабандному переміщенню наркотичних засобів та психотропних речовин», - зазначив Василь Євгенович.
У зв’язку з актуалізацією питання підготовки міліції до забезпечення охорони громадського порядку під час проведення «Євро – 2012», заступник Міністра окреслив задачі, сформульовані перед правоохоронцями Полтавщини.
«Враховуючи те, що через Полтаву будуть рухатися вболівальники і туристи з інших областей та держав, міліцію Полтавщини буде залучено до охорони громадського порядку як в області , так і в інших регіонах» - зазначив Василь Мармазов.
Наголосивши на високому рівні відповідальності, яку на українську міліцію покладають Президент та Уряд України, Міністр внутрішніх справ України Анатолій Могильов та Колегія МВС,  Василь Мармазов повідомив, що при оцінці ефективності реалізації пріоритетних завдань враховуватиметься рівень обліково-реєстраційної дисципліни ОВС, своєчасність розгляду звернень громадян, неухильне виконання Закону України «Про звернення громадян».
«Не реагування на звернення громадян вважатиметься за найтяжче порушення службової дисципліни», - зазначив заступник Міністра. Також Василь Євгенович закликав керівництво міліції області не залишати без уваги жодного акту прокурорського реагування чи окремих ухвал судів і критичних зауважень засобів масової інформації.
Василь Мармазов анонсував: «Сподіваємося, ми зможемо стабілізувати ситуацію в державі. Але кожний керівник має розуміти, що він повинен чесно виконувати свій обов’язок перед державою та громадянами України.
Василь Євгенович, привітавши нового керівника ГУМВС Полтавської області з призначенням, побажав йому успіхів.
В свою чергу, Олександр Рудяк подякував Міністру внутрішніх справ та Колегії МВС України за високий рівень довіри і закликав очолений ним колектив міліції Полтавщини до плідної роботи та співпраці з органами місцевого самоврядування і правоохоронних структур.
Далі заступник Міністра від імені Колегії Міністерства подякував генерал-лейтенанту Михайлові Цимбалюку за делікатний і принциповий стиль керівництва регіональною ланкою органів внутрішніх справ у період соціально-політичної нестабільності, який дозволив досягти вагомих результатів. Поінформувавши присутніх про повернення Михайла Михайловича на пост керівника Львівської міліції, заступник Міністра відзначив, що він без сумніву залишив краянам Полтавщини «добру пам'ять про себе».
У свою чергу, Михайло Цимбалюк від щирого серця подякував особовому складу міліції Полтавщини за службу і розуміння:
- «Мені мабуть найтяжче за всіх присутніх, тому що Полтавщина за ці два роки і три місяці стала рідним краєм. Оцінку роботи міліції надаватимуть інші, а я хотів би подякувати усьому особовому складу і всім присутнім за розуміння, за те, що ми крок за кроком робили, щоб громадяни Полтавщини відчували себе захищеними. Я хотів би подякувати заступнику Міністра за підтримку і високу оцінку моєї скромної праці на теренах Полтавської області. Дякую й усім краянам за те, що два роки я користувався благами полтавської землі. І це справді духовна столиця України».
За тісну співпрацю Михайло Михайлович подякував Валерію Асадчеву, Олександрові Удовиченку. Віктору Войцишену, Віталію Оніщенку і Юрію Парамонову.
«Я старався на Полтавщину привезти щось нове із західної території. Як мені це вдалося, судити вам, але я переконаний, що з полтавської землі на Галичину я повезу дуже багато: простоту, щирість, людяність і вміння працювати».
Безпосередньо Олександрові Вікторовичу Рудяку, Михайло Михайлович побажав натхнення та удачі на благословенній рідній землі.


Довідка
Рудяк Олександр Вікторович народився на Полтавщині 11 березня 1967 року. Полковник міліції. Має дві вищих освіти: педагогічну та юридичну.
Службу у органах внутрішніх справ розпочав з 1992 року на посаді оперуповноваженого карного розшуку Октябрського райвідділу міліції міста Полтави. З червня 1994 року – оперуповноважений у особливо важливих справах Лубенського відділу по боротьбі з організованою злочинністю при УМВС. З травня 2000 року – начальник селищного відділення міліції смт. Градизьк Глобинського РВ. З січня 2001 року Олександр Вікторович очолював Хорольський райвідділ міліції, а з червня 2003 року обіймав посаду виконуючого обов’язки заступника начальника управління – начальника відділу по боротьбі з організованими злочинними угрупуваннями та лідерами злочинного середовища УБОЗ УМВС. З липня 2003 року – заступник начальника управління – начальник відділу по боротьбі з організованими злочинними угрупуваннями та лідерами злочинного середовища УБОЗ УМВС. З березня 2004 року Олександр Рудяк відряджений у розпорядження ГУМВС України в АР Крим, де займав посаду першого заступника начальника ГУМВС Криму.
З 22 березня 2010 року представлений на посаду начальника ГУМВС України в Полтавській області.

Автор: ВЗГ ГУМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтавщина |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації