Вхід | Реєстрація

Раз - яма, два - яма...

Раз - яма, два - яма...
Таку «картину» нині можна спостерігати чи не на кожній вулиці Пирятина, а також на багатьох дорогах у межах нашого району, на автошляхах обласного і державного значення.
Нинішня зима додала свою немалу «ложку дьогтю» до й без того не ідеального стану українських доріг. Тільки-но автошляхи звільнилися від снігу, як надто відчутними для водіїв та транспорту стали вибоїни та ями. Є вони і на пирятинських дорогах.
Ми спробували з’ясувати у відповідальних за стан доріг служб, яким чином і коли будуть вони «латати» дороги, адже вже надворі – весна і саме час розпочати ремонтні роботи на автошляхах.
За міські дороги відповідає КП «Каштан». Його директор Віталій Скочко запевняє, що, як мінімум, ямковий ремонт доріг у Пирятині буде проведено. «Як тільки припиняться снігопади, блисне сонце – роботи розпочнуться. Будемо закупляти асфальт і власними силами виконуватимемо ці роботи», - говорить місцевий комунальник В. Скочко. Що стосується капітального ремонту автошляхів – то по окремих вулицях Пирятина він теж планується, але говорити про це до того, поки не прийнято міський бюджет, - зарано.
Яким чином «лататимуться» дороги в межах району, - ми поцікавилися у начальника філії «Пирятинський райавтодор» ДП «Полтавський облавтодор» Василя Ярошенка. Він повідомив, що ямковий ремонт автодоріг уже проводиться. Поки що ремонтуються автошляхи державного значення, зокрема, Чернігів-Пирятин, Кролевець-Пирятин, а потім – приступлять до приведення в належний стан доріг місцевого значення.
Сподіваємося, що погодні умови та дорожники і комунальники працюватимуть злагоджено й оперативно - й пирятинські дороги порівнішають. Адже водіям, мабуть, уже набридло ремонтувати колеса та інші неполадки у своїх автівках після попадання у справжні «пастки» на дорогах, що звуться - ями.
Так, за інформацією приватного підприємця Віктора Приходька, тільки у період з 15 лютого по 14 березня цього року на його СТО, що біля ринку, розкатано (після попадання авто у ями на дорогах) 208 залізних дисків та 50 - легкосплавних. Для порівняння, за січень цього ж року: залізних дисків - 71, легкосплавних - 12. Ось такі невтішні для автомобілістів наслідки їзди по наших дорогах.

Автор: Оксана БОНДАРЕНКО, www.piryatin-visti.at.ua, Фото автора


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 березня 2010, 16:52 | Пирятин | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації