Вхід | Реєстрація

За добу полтавські рятувальники відбуксирували 17 автомобілів

За добу полтавські рятувальники відбуксирували 17 автомобілів

У зв'язку з прогнозованим ускладненням погодних умов рятувальники надавали допомогу громадянам на автошляхах Полтавської області.

Протягом 28 грудня підрозділи Полтавського гарнізону ДСНС України та місцевої пожежної охорони 11 разів залучались до ліквідації наслідків ускладнення погодних умов. Зокрема, у містах Полтава, Кременчук, Решетилівській, Чорнухинській та Мачухівській громадах рятувальниками надано допомогу водіям 2 автомобілів екстреної медичної допомоги, 1 легкового та 14 вантажних автомобілів, в яких перебували 22 людини.

Так, о 19:50 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що внаслідок ускладнення погодних умов автомобіль екстреної медичної допомоги в с. Коломак Решетилівської громади не може самостійно продовжити рух. Бійці ДСНС, які прибули на виклик, відбуксирували транспортний засіб на безпечну ділянку дороги. Для надання допомоги залучалися 3 чоловіки особового складу 10-ї державної пожежно-рятувальної частини та 1 одиниця техніки.

ДСНС звертається до власників транспортних засобів: утримайтеся від подорожей автомобілями у період негоди та не залишайте транспортні засоби вздовж доріг, аби спецтехніка комунальних служб могла вчасно та якісно очистити дороги і тротуари від снігу!

Також, нагадуємо, що за інформацією УкрГідрометцентру, 29 грудня на дорогах у Полтавській області ожеледиця (I рівень небезпечності, жовтий).



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 грудня 2021, 10:33 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації