Вхід | Реєстрація

У Диканьці чоловік убив свого брата

У Диканьці чоловік убив свого брата

До сектору поліцейської діяльності №2 Полтавського райуправління поліції 30-го грудня, близько 21-ї години, надійшло повідомлення від місцевого жителя, що його сусід ймовірно скоїв вбивство свого брата.

На місце події одразу прибула слідчо-оперативна група поліції. Попередньо встановлено, що в смт Диканька чоловік, 1979 року народження, під час спільного розпивання спиртного, скоїв вбивство свого брата, 1972 року народження.

Під час проведення першочергових слідчих дій особа, що обґрунтовано підозрюється у скоєнні умисного вбивства, затримана в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Наразі слідчі поліції, під процесуальним керівництвом Диканської окружної прокуратури, розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
31 грудня 2021, 11:49 | Диканька | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації