Вхід | Реєстрація

Прокуратура вимагає повернути земельну ділянку вартістю понад 40 млн грн Царичанському аграрному ліцею

Прокуратура вимагає повернути земельну ділянку вартістю понад 40 млн грн Царичанському аграрному ліцею

Слобожанська окружна прокуратура звертається до суду з позовною заявою в інтересах держави до навчального закладу та товариства з обмеженою відповідальністю про визнання незаконним рішення тендерного комітету, визнання недійсним договору та зобов’язання звільнити земельну ділянку вартістю 40 млн грн.

Так, у травні 2021 року за результатами відкритих торгів між Царичанським аграрним професійним ліцеєм та товариством з обмеженою відповідальністю укладено договір про спільний обробіток земельної ділянки площею майже 75 га.

Прокуратурою встановлено, що рішення тендерного комітету прийнято з порушенням вимог Закону України «Про публічні закупівлі». Крім того, під виглядом договору про спільну діяльність ліцей фактично надав в оренду  земельну ділянку підприємству для вирощування сільськогосподарської продукції. 

Наразі позов перебуває на розгляді у суді.


Автор: Пресслужба Дніпропетровської обласної прокуратури


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 січня 2022, 13:49 | Царичанка | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації