Вхід | Реєстрація

У Кременчуці затримали агресивних чоловіків, які стріляли з пістолета

У Кременчуці затримали агресивних чоловіків, які стріляли з пістолета

Інформація про постріл у повітря, який здійснив невідомий чоловік біля одного із  розважальних закладів по вулиці Леонова в Кременчуці, надійшла до поліції 8 січня, близько 15:30, від перехожих. Поліція відкрила кримінальне провадження та встановила причетного до правопорушення.

Отримавши інформацію про постріл, на місце події негайно прибула група реагування батальйону поліції особливого призначення ГУНП Полтавщини та слідчо-оперативна група відділення №1 Кременчуцького райуправління поліції. У ході опрацювання отриманої оперативної інформації поліцейські з’ясували, що правопорушник може пересуватися містом у легковому автомобілі. Упродовж лічених хвилин схожий по орієнтуванню транспортний засіб працівники поліції зупинили по вулиці Першотравневій.

Андрій Власенко, тимчасовий виконувач обов’язків начальника Кременчуцького райуправління поліції розповів:

– На жаль, водій та пасажир автівки, яку зупинили по орієнтуванню, проявили агресивність та почали чинили опір правоохоронцям. Тож згідно Закону України «Про Національну поліцію» до правопорушників довелося застосувати відповідні заходи реагування. Під час роботи на місці події слідчо-оперативна група поліції встановила, що до правопорушення з використанням зброї причетний місцевий 38-річний чоловік. Під час проведення першочергових слідчих дій поліцейські вилучили зброю та набої. Наразі її походження та мета зберігання з’ясовується слідством.

За вказаним фактом слідчим поліції, під процесуальним керівництвом Кременчуцької окружної прокуратури,  відкрито кримінальне провадження за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення фігурантові про підозру. Тривають слідчі дії.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 січня 2022, 10:42 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації