Вхід | Реєстрація

Корсунівська культура живе на ентузіазмі...

21 березня відбувся творчий звіт аматорського колективу Корcунівського сільського Будинку культури (директор Т.В.Сахно, художній керівник С.В.Мусенко). 50% заробітної плати, приміщення, яке не опалюється, нестача музичної апаратури, костюмів... Та це не заважає доносити до глядачів гарні пісні, танці, гумор та щирі слова, що дарують людям радість і віру в завтрашній день. На звітному концерті прозвучали українські народні та сучасні пісні у виконанні жіночого ансамблю, фольклорного колективу «Корсунівські молодиці», дитячого ансамблю «Струмочок». Вокальний квартет виконав пісні, присвячені 65-й річниці Перемоги. Порадували глядачів своїми виступами: солістка С.Мусенко; дует Т.Осадча та О.Мельничук; тріо О.Мельничук, С.Мусенко, С.Жадан; гумор дарувала завідуюча Вовківським сільським клубом С.Жадан. Вірш «Пам’яті матері», лохвицького поета Андрія М’ясоїда, прочитала Т.Сахно, а О.Бовкун та Б.Компанець виконали інтермедію «Зустріч однокласниць». Велике спасибі всім учасникам художньої самодіяльності, які беруть активну участь у проведенні свят та творчого звіту це – Тамара Данько, Світлана Бабій, Олена Мельничук, Лариса Несмирна, Віра Гнатик, Тамара Осадча, Надія Твердоступ, Світлана Жадан. Всіх їх об’єднала любов до пісні. Також хотілося б подякувати учасникам драматичного колективу. Це сім’я Бендрик – Світлана та її діти Юлія та Вадим, Олексій Бовкун, Богдан Компанієць, Ольга Герасименко, Алла Будко, які подарували глядачам уривок з п’єси Л.Юхвіда «Весілля в Малинівці». Дякуємо наймолодшим учасникам танцювального колективу за танець «Кукарача». Завдяки цим небайдужим людям живе наше село. Плідно працювали учасники художньої самодіяльності протягом 2009 року. Буди проведені масові заходи для односельчан: щедрівки до Нового року, святкові концерти до 8-го Березня, Дня Перемоги, Дня молоді, Дня Конституції, Дня Незалежності, Дня місцевого самоврядування, до Дня вшанування жертв Голодомору проведено вечір-реквієм «Душі загиблих стискують наші серця», в селі Вовківське проведено театралізоване свято Івана Купала.
Висловлюємо подяку за допомогу і підтримку у проведенні свят виконкому Корсунівської сільської ради (сільський голова О.Г.Осадчий). Зичу всім міцного здоров’я, добра, родинного затишку та нових творчих успіхів.

Автор: Директор Корсунівського СБК Таміла Сахно


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 березня 2010, 12:08 | Лохвиця | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації