Вхід | Реєстрація

Погода в будинку починається з якісних вікон

Погода в будинку починається з якісних вікон

На початку січня онлайн-словник української мови «Мислово» обрав найуживаніше слово 2021-го. Словом року виявилася «вакцина». І хоча про коронавірус та вакцинацію, насправді, говорили багато протягом минулого року, та не менш важливою темою було енергозбереження. Оскільки через постійне зростання цін на комунальні послуги, переважна більшість українців з жахом очікують настання опалювального періоду.

На жаль, до недавнього часу культура утеплення будівель і економного використання енергоресурсів була слабо розвинена серед жителів нашої країни. У останнє десятиліття вона стала значно актуальнішою, і українці частково почали практикувати енергозбереження. Але часто виробництва х заходи не дають бажаного результату. Уся справа в тому, що власники нерухомості приймають хибні рішення, що не дозволяють зекономити на використанні тепла.

 

Як зберегти тепло в домі

Фахівці з енергозбереження рекомендують у першу чергу звернути увагу на вікна в будівлях. Адже практика показує, що через отвори в стінах втрачається від 15 до 30 відсотків тепла. На допомогу прийде металопластикове вікно, що змінить дерев’яне. Щоправда, не всі сучасні вікна однакові. І в цьому випадку варто звертатися лише до перевірених виробників. Тривалий період лідером на ринку металопластикових вікон являється компанія Київ Металл Пласт, що виробляє та реалізує високоякісну продукцію не лише в межах Київської області, а й у всі регіони України. Детально з торговою лінійкою вікон від КМП можна ознайомитися на офіційному сайті компанії, перейшовши за посиланням https://oknakmp.com.ua/okna/metalloplastikovye-okna.

Тим більше, що Київ Металл Пласт приймає замовлення на нестандартні вікна, що в результаті стають справжньою окрасою будівель.

Та повернемося до енергозбереження і необхідності встановлення в будівлях метало пластикових вікон.

 

Чому варто замінити старі дерев’яні вікна на нові металопластикові

Погодьтеся, якщо через вікна втрати тепла складають 20 відсотків, то без їх заміни просто не обійтися. Інакше доведеться постійно витрачати значні суми на опалення, при цьому потерпати від протягів у будинку чи квартирі.

Пам’ятайте, що тепло збереження — це не єдине перевага металопластикових вікон.

  1. Не варто забувати, що з їх встановленням, власники помешкання забувають про шум, який доноситься з вулиці. Чудова шумоізоляція не відволікатиме від сторонніх звуків ні в день, ні в ночі.
  2. Надійний захист від непроханих гостей, які полюбляють потрапляти в оселю через вікна.
  3. Прості в обслуговуванні й не потребують фарбування. При цьому після кожного миття виглядають, як нові.
  4. І, звичайно, колір і форму можна підібрати у відповідності до фасаду будівлі.

Витрачайте кошти правильно, щоб після опалювального сезону ще й на відпочинок вистачило.  

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 січня 2022, 13:56 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації