Вхід | Реєстрація

Ляшко: В Україні розпочався спалах Сovid-19

Ляшко: В Україні розпочався спалах Сovid-19

Глава МОЗ Віктор Ляшко заявив, що в Україні розпочався спалах коронавірусу. Про це він повідомив під час брифінгу.

"В Україні за вчора вже зафіксовано 18 479 нових підтверджених випадків Сovid-19. Це свідчить про те, що в країні розпочався спалах", - заявив Ляшко.

Негативна динаміка вже спостерігається в Чернівецькій, Львівській і Тернопільській областях, додав він.

"Наприкінці грудня й початку січня у нас було протягом тижня по 30 тисяч випадків. Цього тижня вже протягом двох днів 30 тисяч випадків", - зазначив глава МОЗ.

В Україні різко зросла кількість хворих протягом доби. Зафіксовано 18 479 нових підтверджених випадків коронавірусної хвороби. Найбільшу кількість заражень виявили в м. Києві (1409), Івано-Франківській (2777), Львівській (1440) і Тернопільській (1145) областях.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації