Вхід | Реєстрація

Смартфон, у яких закохуєшся з перших хвилин користування

Смартфон, у яких закохуєшся з перших хвилин користування

2021 рік був насичений різними подіями як всеукраїнського, так і світового масштабу. Так для шанувальників комп’ютерних технологій минулий рік, точніше — вересень місяць, запам’ятався виходом нової моделі смартфону, розробленої компанією Apple. Так, доки частина українців готувалася до нового навчального року, фанати флагманських гаджетів чекали презентації iphone 13 pro, що прийшов на зміну не менш популярній «дванадцятій» моделі. Особливо у комплектації iphone 13 pro 256gb sierra blue. Із такою «начинкою» та кольором, що притягує погляд, телефоном захоплюєшся з першої хвилини користування.

 

Що нового в iphone 13 pro

Новий смартфон від Apple отримав чимало оновлень, чим порадував своїх користувачів. Та зупинимося на головних із них.

  • По-перше, на відміну від «дванадцяти» суттєво виріс термін служби акумуляторної батареї. Тобто, заряду вистачає на довше і при активному користуванні відпадає потреба під заряджати девайс від мережі чи Power Bank.
  • По-друге, розробники почаклували над камерами смартфона. Ці нововведення дають можливість любителям фото відкласти в сторону свої фотоапарати і «озброїтись» новим iphone 13 pro. Унікальні знімки в портретному стилі, що отримало назву — кінематографічне відео, з’являються при швидкості 1080p 30 кадрів в секунду. Не міг не порадувати особливий формат запису відео — ProRes. У якості 4k смартфон записує 30 кадрів в секунду (1080p 30 кадрів в секунду для моделі 128 гб).
  • По-третє, iphone 13 pro комплектується найшвидшим чипом.
  • По-четверте, смартфон має оригінальний дизайн. Сама рамка виготовлена із надміцної хірургічної сталі, а передня й задня скляні панелі оздоблені керамікою.

І це лише кілька особливостей, що має творіння розробників Apple.

 

Чому варто користуватися iphone

  1. Смартфон має неймовірно яскравий і чіткий екран, картинки та фотографії на якому просто оживають.
  2. Швидка й надійна операційна система iOS, що суттєво відрізняється від такого звичного «андроїду».
  3. Купа заводських  додатків, що постійно стають у нагоді своєму власнику. Особливо це стосується здоровְ’я людини
  4. Телефон-охоронець, що турбується про безпеку даних. Смартфон сигналізує своєму власнику про можливу небезпеку чи проникнення в систему.  
  5. По справжньому вражає якість збірки кожної моделі. Телефон приємно тримати в руках, говорити по ньому, грати в ігри і просто шукати необхідну інформацію в Інтернеті.

Ну і, звичайно, iphone славиться своєю камерою і якістю знятих фото і відео.

Отож, якщо в минулому році ви не встигли стати щасливим власником iphone 13 pro, скористайтеся цією унікальною можливістю у 2022-му.


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 січня 2022, 10:19 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації