Вхід | Реєстрація

Синоптики спрогнозували погоду на весну

Синоптики спрогнозували погоду на весну

Так, синоптики обіцяють, що наступна весна буде не такою сухою, як минулого року, але сильних опадів не очікується. Температура повітря навесні в середньому становить +8 градусів. Кількість днів нижче цієї позначки — 43, а вище +10 — 37. Середня тривалість світлового дня сягне 13 годин. Про це йдеться в прогнозі Wisemeteo.

Погода в березні. За прогнозами синоптиків, погода в Києві буде типовою для початку весни. Середньомісячна температура повітря становитиме близько +2 градусів. Опади будуть короткочасними.

Погода в квітні. Другий місяць весни в Києві відрізнятиметься температурними коливаннями від +1+8 на початку місяця до +16 ближче до кінця. У середині місяця очікуються невеликі опади.

Погода в травні. Температура повітря в середньому протягом місяця становитиме +13 градусів. Найтепліше буде 29 травня — +22 в середньому за добу, а найхолодніше — 3 травня — всього +4. Травень 2022 року в Києві буде теплішим, ніж минулого року. У період з 17 по 22 травня в столиці очікуються помірні опади.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 січня 2022, 20:15 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації