Вхід | Реєстрація

На Миргородщині чоловік застрелив жінку і здався поліції

На Миргородщині чоловік застрелив жінку і здався поліції

Слідчі поліції Полтавщини, під процесуальним керівництвом Миргородської окружної прокуратури, затримали фігуранта та повідомили йому про підозру у вчиненні умисного вбивства, передбаченого частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

До поліції Полтавщини 8 лютого на спецлінію «102» надійшло повідомлення від 45-річного жителя Заводської тергромади, Миргородського району, про вчинення ним убивства місцевої жінки. На місце події одразу прибула слідчо-оперативна група поліції та оперативники й криміналісти.

Сергій Рекун, заступник начальника поліції Полтавщини, повідомив:

– Отримавши інформацію про вбивство, на місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група відділення №2 (м. Лохвиця) Миргородського райвідділу поліції, оперативні працівники та спеціалісти-криміналісти. У будинку, за місцем проживання заявника, поліцейські виявили тіло 29-річної жінки з вогнепальним пораненням голови. У ході проведення оперативно-розшукових та слідчих дій попередньо встановлено, що чоловік вистрелив у жінку із мисливської гладкоствольної рушниці, яка була зареєстрована на його покійного батька і не перереєстрована у встановленому законом порядку. Слідчі поліції, під процесуальним керівництвом прокуратури, речові докази вилучили. Фігурант затриманий у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомлено про підозру у вчиненні умисного вбивства та вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу – тримання під вартою.

Обставини та мотиви злочину встановлюються в рамках кримінального провадження, розпочатого за кваліфікуючими ознаками частини 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. У разі визнання вини судом підозрюваному може загрожувати від семи до п'ятнадцяти років позбавлення волі.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 лютого 2022, 10:23 | Миргород | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації