Вхід | Реєстрація

На Полтавщині чоловік намагався підкупити поліцейського

На Полтавщині чоловік намагався підкупити поліцейського

У місті Зіньків, Полтавської області, 13-го лютого, близько 15:45, поліцейські зупинили автомобіль ВАЗ, яким керував водій із явними ознаками сп’яніння. Стосовно правопорушника, 1992 року народження, складено адміністративний протокол за частиною 1 статті 130 (Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного сп’яніння) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Надалі, 17-го лютого, правопорушник прибув до відділення №4 (м.Зіньків) Полтавського райуправління поліції, де запропонував посадовій особі підрозділу 10000 гривень неправомірної вигоди за ненаправлення  адміністративних матеріалів до суду.

Поліцейський одразу повідомив про протиправні дії фігуранта керівництво поліції області та  працівників управління внутрішньої безпеки  в Полтавській області та викликав слідчо-оперативну групу.

За даним фактом слідчим поліції, під процесуальним керівництвом прокуратури,  розпочате досудове розслідування за частиною 1 статті 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Фігурантові повідомлено про підозру. Обвинувальний акт скеровано до суду. Згідно з санкцією частини 1 статті 369 Кримінального кодексу України правопорушнику загрожує від двох до чотирьох років обмеження або позбавленням волі.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 лютого 2022, 10:05 | Зіньків | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації