Вхід | Реєстрація

У 7-В друзів не підставляють

У 7-В друзів не підставляють
Не змагайтесь у боулінгу з Мишком Михайловим з 7-В школи № 28. Нічого доброго з того не вийде: хлопчина розгромить вас, й оком кліпнути не встигнете. Він з легкістю довів це у боулінг-турнірі, який виграв його клас, ставши переможцем тижня у спільному проекті ГО «Рідне місто» та Всеукраїнського благодійного фонду «Джерело Дніпра» «Ми – клас!».
Начувайтеся, суперники – школа № 28 наступає. Сподіваємося, ви пам’ятаєте, хто торік став призером проекту «Ми – клас!» і вирушив до Києва? Так-так, саме випускний клас ЗОШ № 28. Цього року тут налаштовані не менш рішуче. І, незважаючи на те, що учасники навчаються у 7-му класі, амбіцій вистачає. Дітлахи лише чекають початку СМС-голосування. Попередили рідних, друзів, знайомих, усіх, кого тільки можна. Та й самі не збираються сидіти, склавши руки, кажуть: голосувати, голосувати і ще раз голосувати.
Людмила Коваль:
— У нас усі веселі, дуже здібні, активні та цікаві. У класі багато дітей, які відвідують різні секції  – і співають, і танцюють, і спортом займаються. А ще ми й поза школою дружимо, збираємося разом, вигадує­мо змістовне дозвілля. А головне  – навіть коли хтось з нашого класу щось накоїв, його не видають.
Андрій Коба:
— Ми завжди підтримуємо один одного у складних ситуаціях. Не доводиться шукати друзів деінде, бо у моєму класі – найкращі товариші. Веселі і щирі. Я завжди відчуваю їхнє плече, і це для мене дуже важливо.

Автор: www.panorama.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 березня 2010, 14:17 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації