Вхід | Реєстрація

На Молодіжному знайшли голу мумію

19 березня рятувальники дістали з люка на Молодіжному муміфікований труп чоловіка.
Такі випадки трапляються щороку. Взимку бомжі гріються у камерах тепломереж і тут же нерідко гинуть.
— Із теплової камери дістали труп чоловіка, який був голий. Явних тілесних ушкоджень не виявлено, але важко щось стверджувати у випадку, коли тіло мерця пролежало близько 2-3-х місяців, – розповідає начальник аварійно-рятувального загону Валентин Шафорост.
За його словами, рятувальники щороку знаходять мумії бомжів у теплових камерах в різних районах міста, бо це традиційні місця зимівлі безхатченків. По-перше, до такої камери легко дістатися – вона закрита звичайним люком. По-друге, для безхатченків це просторе та комфортне помешкання розмірами в середньому 2 х 6 метрів, де за морозів утримується температура до +20? С.
— Взимку бомжі шукають тепла і не просто гріються, а живуть у теплових камерах. Був випадок, коли рятувальники дістали одразу два трупи, а взагалі найбільша кількість знайдених мумій була у 2007 р., коли упродовж року витягли з камер 8 муміфікованих трупів. У 2009 р. лише один випадок трапився, – пригадує Валентин Шафорост.

Автор: Лариса ГОРИСЛАВЕЦЬ, www.panorama.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 березня 2010, 14:22 | Кременчук | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації