Вхід | Реєстрація

Місто в очікуванні повені

Про це в понеділок під час чергової апаратної наради заявив Полтавський міський голова Андрій Матковський:
— Після суворої та затяжної зими ми опинилися перед новими випробуваннями: чекаємо на повінь. Тому потрібно усім службам підготуватися належним чином, в тому числі прошу МНС контролювати ситуацію по вулиці Івана Франка, де вже є певні проблеми.
 За словами мера, особливу увагу ЖЕДи повинні звернути на ливневі каналізації біля будинків.
— Добре, що цього року ми не використовували метод, який був популярний у місті 5—6 років тому: викидання снігу на дорогу, якою їздили автомобілі, оскільки це дуже ускладнює рух транспорту, — вважає Андрій Матковський. — Після того, як розтанув сніг, на вулицях Полтави з’явилося багато сміття. Треба звернутися до людей, щоб вони попрацювали біля своїх будинків, магазинів, щоб воно не валялося на тротуарах та дорогах. Головне ж — вчасно підготуватися до Великодня. На це свято місто повинне бути прибране належним чином.



Автор: Ольга ГНАТЕНКО, www.vechirka.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 березня 2010, 15:33 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації