Вхід | Реєстрація

На Полтавщині поліцейські розшукали водія, який збив неповнолітню дівчину та покинув місце ДТП

На Полтавщині поліцейські розшукали водія, який збив неповнолітню дівчину та покинув місце ДТП

Дорожньо-транспортна пригода сталася на Полтавщині 30-го березня, близько 10:20, по вулиці Садова у місті Лубни.

За попередньою інформацією слідства, 70-річний водій мопеда «Suzuki» допустив наїзд на 14-річну дівчину-пішохода та зник з місця події. Унаслідок ДТП неповнолітня отримала тілесні ушкодження та доставлена до місцевої лікарні.

Особу втікача та місце його знаходження працівники слідчого управління ГУНП Полтавщини, спільно зі слідчими Лубенського райвідділу поліції, встановили впродовж доби.  

За даним фактом слідчим поліції, під процесуальним керівництвом прокуратури, відкрито кримінальне провадження за кваліфікуючими ознаками частини 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення чоловікові про підозру. У рамках кримінального провадження тривають слідчі дії.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 квітня 2022, 11:48 | Лубни | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації