Вхід | Реєстрація

У Хоролі поліція знайшла жінку та диниу, які пропали безвісти

У Хоролі поліція знайшла жінку та диниу, які пропали безвісти

До відділення поліції №2 (м. Хорол) Лубенського райвідділу поліції 9-го квітня, близько 21-ї години, звернулася 54-річна жителька села Вишневе, Лубенського району (Хорольської тергромади). Вона повідомила про зникнення місцевої мешканки, 1989 року народження, та її 2-річного сина. Заявниця зазначила, що близько 16-ї години матір з дитиною пішли гуляти та не повернулися. Самостійні пошуки результату не дали.

Отримавши інформацію, на пошуки безвісти зниклих було задіяно максимальну кількість особового складу поліції Хорольщини, військових, представників територіальної оборони, місцевої громади та родичів.

Упродовж двох годин вдалося встановити місцезнаходження зниклих в лісосмузі неподалік їхнього дому. Наразі поліція Хорольщини з’ясовує усі обставини події.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 квітня 2022, 10:10 | Хорол | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації