Вхід | Реєстрація

Укрпошта почне продавати мерч з кораблем

Укрпошта почне продавати мерч з кораблем

Укрпошта з 1 травня запустила новий інтернет-магазин, у якому можна буде купити мерч із зображенням марки «російський військовий корабель». Частина виручених коштів буде передана на потреби ЗСУ. Про це повідомив голова Укрпошти Ігор Смілянський.

Повідомляється, що новий інтернет-магазин Укрпошти повноцінно почне працювати 1 травня. Посилання на цей магазин буде доступне вранці — на сторінках Ігоря Смілянського в соціальних мережах.

Там будуть виставлені всі марки, доступні до продажу на цей момент і ще +5000 замовлень (30 000 марок). І окремо — марки з минулих тематичних випусків.
Також з’явиться офіційний мерч із зображенням марки: футболки, світшоти, магніти. Усі вони будуть із зображенням марки «російський військовий корабель».
«Магніти вже доступні для продажу на Головпоштамті на Майдані, а скоро будуть доступні й по всій країні. Частина з продажу всього мерчу буде спрямована на потреби ЗСУ», — повідомив Смілянський.

Він нагадав, що Укрпошта не давала згоди на використання зображення марки іншим продавцям. А значить, такий мерч у торгових точках, які не належать до Укрпошти, — порушення права інтелектуальної власності Укрпошти й автора картини.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації