Вхід | Реєстрація

У Миргороді викрили подружжя, яке займалося виготовленням та продажем наркотиків

У Миргороді викрили подружжя, яке займалося виготовленням та продажем наркотиків

Подружню пару підозрюють у виготовленні, зберіганні та збуті опію ацетильованого. Важкий наркотик родичі продавали людям з наркотичною залежністю на території курортного містечка з початку 2022 року.

Незаконну діяльність, яку провадили 56-річна жінка та її 60-річний чоловік, припинили працівники слідчого відділу Миргородського райвідділу поліції спільно з працівниками регіонального Управління боротьби з наркозлочинністю, за процесуального керівництва Миргородської окружної прокуратури.

Ігор Поліщук, начальник регіонального Управління боротьби з наркозлочинністю, зазначив: «Під час санкціонованих обшуків, проведених із залученням працівників Кінологічного центру поліції області зі службовими собаками,  слідчі вилучили у фігурантів наповнені наркотичним засобом медичні шприци (попередньо – опій), прекурсори для його виготовлення, гроші та мобільні телефони. Вилучені речові докази спрямували на судову експертизу».

Як повідомив Сергій Рекун, заступник начальника обласного Главку поліції, одного з фігурантів затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Він зауважив: «На даний час приймається процесуальне рішення щодо повідомлення спільникам про підозру у скоєнні злочинів та обрання їм запобіжних заходів. Також вирішується питання щодо накладення арешту на майно подружжя на суму близько 800 тисяч гривень».

Слідчі здійснюють розслідування кримінального провадження, відкритого за частиною 2 статті 307 (незаконне придбання, зберігання та збут наркотичного засобу, вчинені за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, повідомити до поліції про наркозакладників, канали, чати та сайти, які використовують наркоділки можна у Телеграм. Щоб залишити інформацію слід відкрити діалог за посиланням https://t.me/StopDrugsBot та виконати необхідні дії за інструкцією.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 травня 2022, 14:57 | Миргород | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації