Вхід | Реєстрація

На Хорольщині зіткнулися два автомобіля, постраждало 4 людини

За минулу добу на території області зареєстровано 3 пожежі (1 чол. травмований), 4 дорожньо-транспортні пригоди (1 чол. загинув , 5 чол. травмовано в т.ч. 1 дитина). Зокрема, у Хорольському районі на 222 км а/д Київ-Харків, водій автомобіля «Хюндай-Санта» громадянин 1954 р.н., допустив зіткнення з автомобілем ІЖ-2126 під керуванням водія громадянина Ж., 1956 р.н., після чого автомобіль «Хюндай-Санта» скоїв зіткнення автомобілем «ДЕО-Ланос» під керуванням громадянина К., 1982 р.н., пише Новини Полтавщини.
Внаслідок ДТП водій автомобіля «ДЕО-Ланос» отримав закриту черепно-мозкову травму, відкритий перелом правої ноги, пасажирка автомобіля «ДЕО-Ланос» громадянка К., 1978 р.н.,отримала закриту черепно-мозкову травму, закритий перелом правої ключиці, пасажир автомобіля «Хюндай-Санта» громадянин З., 1997 р.н., отримав ушиб грудної клітини, забій поперекового відділу хребта і доставлені в Хорольську ЦРЛ. В ліквідації наслідків ДТП приймав участь особовий склад чергового караулу СДПЧ-33. Пожежі:
24.03.2010 м.Гадяч вул.Леніна, в житловому будинку громадянки О., 1947 р.н., виникла пожежа. Вогнем пошкоджено домашнє майно та тарілку супутникового телебачення. Збитки та причина пожежі - з`ясовуються. Врятовано житловий будинок з прибудованим гаражем та господарську будівлю на загальну суму 120 000 грн. В гасінні приймало участь 1 відділення СДПЧ-23.
24.03.2010 Полтавський район с.Вільховщина, в дачному будинку, власник якого з`ясовується, виникла пожежа. Вогнем знищено домашні речі та дерев`яну веранду розміром 5х1,5 м. Збитки та причина пожежі - з`ясовуються. Врятовано дачний будинок та господарчу будівлю на суму 20 000 грн. В гасінні приймало участь 1 відділення ПДПЧ-32.

Автор: www.mobus.com


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 березня 2010, 13:19 | Хорол | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації