Вхід | Реєстрація

Поліція Миргородщини розшукує зниклу безвісти Світлану Ференець

Поліція Миргородщини розшукує зниклу безвісти Світлану Ференець

Інформація про зникнення жінки надійшла до Миргородського райвідділу поліції 31 травня, близько 20-ї години, від її сина. За інформацією заявника, Світлана Ференець, близько 16-ї години, вийшла з приміщення санаторію у Миргороді та до цього часу не повернулася.

Прикмети жінки: на вигляд 60-65 років, худорлявої статури, темне волосся з сивиною, блакитні очі.

На момент зникнення була одягнута у куртку темно-синього кольору, светр бежевого кольору з коміром, чорну спідницю, взута у зимові чобітки. Із собою мала пакет червоного кольору.

Якщо вам відома інформація, що допоможе пришвидшити розшук зниклої, просимо повідомити її до Миргородського райвідділу поліції за номерами: +380996576303,  +380953889943 або 102.


Автор: За інформацією Миргородського райвідділу поліції


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 червня 2022, 10:50 | Миргород | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації