Вхід | Реєстрація

На Лубенщині з браконьєра стягнуть більш ніж чверть мільйона гривень

На Лубенщині з браконьєра стягнуть більш ніж чверть мільйона гривень

У квітні цього року 40-річний житель Лубенського району на р. Сула в адміністративних межах Сенчанської територіальної громади Миргородського району забороненим знаряддям лову – «павуком» здійснив вилов риби: синця, плітки та ляща загальною кількістю 160 штук, чим спричинив  навколишньому природному середовищу шкоду на загальну суму понад 250 тис. грн.

За публічного обвинувачення Миргородської окружної прокуратури вироком Лохвицького районного суду чоловіка визнано винним у незаконному зайнятті рибним добувним промислом, що заподіяло істотну шкоду (ч. 1 ст. 249 КК України), та оштрафовано на 17 тис. грн.

Також судом задоволено пред’явлений до особи позов про стягнення на користь вищевказаної територіальної громади завданої браконьєрством шкоди.

Незаконно виловлену рибу та знаряддя лову конфісковано.


Автор: Пресслужба Полтавської обласної прокуратури


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 червня 2022, 11:58 | Лубни | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації