Вхід | Реєстрація

Поліція Полтавщини розшукує 81-річну Розу Прокопенко

Поліція Полтавщини розшукує 81-річну Розу Прокопенко

Лубенським районним відділом поліції розшукується Прокопенко Роза Петрівна, 1940 року народження, мешканка села Мусіївка, Хорольської громади. Відомо, що 6-го липня 2021 року близько 19-ї години жінка пішла з дому та не повернулася.

Прикмети: зріст близько 170 см, волосся сиве, коротке, обличчя овальне, брови світлі дугоподібні, ніс прямий, губи тонкі.

Була одягнена: в хустку зеленого кольору, червону в’язану кофту, чорні гамаші, халат блідо-червоний з рожевими квітками, чорні резинові калоші.

Фотозображення зроблене у 1995 та 1997 роках.

Поліція проводить розшукові заходи по встановленню місця знаходження жінки.

Шановні громадяни, якщо ви володієте інформацією про дану особу, що допоможе пришвидшити її пошуки, просимо повідомити до Лубенського районного відділу поліції за номерами: 050-440-82-76,  066-732-22-39 або до чергової служби 102.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 червня 2022, 10:59 | Хорол | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації