Вхід | Реєстрація

На Глобинщині упіймали браконьєрів з уловом на півтора мільйони гривень

На Глобинщині упіймали браконьєрів з уловом на півтора мільйони гривень

В районі села Шушвалівка, Глобинської громади, в акваторії Сулинського заказника, 7 червня поліцейські відділу №1 Кременчуцького районного управління поліції (м. Глобино) виявили трьох чоловіків, які за допомогою сіток та гумового човна займалися незаконним виловом риби. Для спільного документування правопорушення на місце події були викликані працівники Полтавського рибоохоронного патруля.

Сергій Рекун, заступник начальника поліції Полтавщини, повідомив: «Дізнавачі поліції попередньо встановили, що троє місцевих мешканців 40, 39 та 29-ти років, за допомогою риболовних сіток загальною довжиною близько 60 м та гумового човна, здійснили вилов риби загальною вагою близько 80 кг. За попередніми підрахунками інспекторів рибоохоронного патруля, сума завданих державі збитків складає понад 1,5 мільйона гривень».

Наразі дізнавачем поліції, за процесуального керівництва Глобинської окружної прокуратури, внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 249 (Незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом, якщо воно заподіяло істотну шкоду) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією цієї кримінальної норми - до трьох років обмеження волі.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 червня 2022, 17:05 | Глобине | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації