Вхід | Реєстрація

У Хоролі вночі травмувався 15-річний хлопець

У Хоролі вночі травмувався 15-річний хлопець

До відділення №2 (м. Хорол) Лубенського райвідділу поліції 9 червня, близько 1-ї години ночі, надійшло повідомлення від медичних працівників, що до місцевої лікарні доставлено неповнолітнього хлопця з травмами голови. Для встановлення обставин, на місце події негайно прибула група швидкого реагування поліції Хорольщини.

Попередньо встановлено, що 15-річний хлопець за місцем свого проживання впав із драбини та травмувався. Юнака госпіталізовано до хірургічного відділення місцевої лікарні для надання кваліфікованої медичної допомоги. Зі слів лікарів, його життю нічого не загрожує.

Наразі ювенальні поліцейські Лубенщини проводять профілактичну роботу з батьками хлопчика та з’ясовують причини й обставини травмування.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 червня 2022, 11:50 | Хорол | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації