Вхід | Реєстрація

У Хорольській тергромаді утопився підліток

У Хорольській тергромаді утопився підліток

До відділення №2 (м. Хорол) Лубенського райвідділу поліції 11 червня, близько 14:45, надійшло повідомлення від 27-річного чоловіка про раптове зникнення на водоймі його племінника.

Отримавши повідомлення, на місце події негайно прибули працівники поліції Хорольщини. Попередньо встановлено, що 17-річний хлопець відпочивав разом зі своїми рідними поблизу річки Голубиха, що в селі Вишняки Хорольської тергромади. Під час відпочинку хлопець раптово зник. Дорослі одразу викликали поліцію, рятувальників та почали шукати юнака.

Невдовзі, під час спільного огляду водойми та прилеглої до неї території, зниклого неповнолітнього виявили на дні річки водолази Лубенської комунальної рятувально-водолазної станції. Хлопця витягли на берег, але, на жаль, він був без ознак життя. Для встановлення причини смерті тіло юнака направлено на судово-медичну експертизу.

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Лубенської окружної прокуратури, відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Поліція встановлює всі обставини події.

Будьте обережними на воді і слідкуйте за своїми близкими!


Автор: Віділ комунікації поліції Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 червня 2022, 09:52 | Хорол | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації