Вхід | Реєстрація

На Полтавщині виявили конопляне поле

На Полтавщині виявили конопляне поле

На Полтавщині стометрові ряди рослин конопель, насаджених у міжряддях соняшникового поля, виявили поліцейські у Миргородському районі. Слідчі поліції відкрили кримінальне провадження.

Віталій Ярмолюк, начальник Миргородського райвідділу поліції ГУНП Полтавщини, розповідає:

– Для перевірки наявної інформації про ймовірне вирощування на сільськогосподарському полі заборонених рослинних культур, на місце події  прибула слідчо-оперативна група поліції. Під час огляду території, на одному із орендованих полів серед рослин соняшника поліцейські виявили насаджені рядки конопель. Загалом слідчі виявили та вилучили понад 14,5 тисяч нарковмісних рослин. Зразки вилучених конопель направлені на експертизу.

На часі правоохоронці встановлюють власника поля та осіб, причетних до вчинення кримінального правопорушення.

За вказаним фактом слідчі поліції, під процесуальним керівництвом Миргородської окружної прокуратури, внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 310 (Незаконний посів або незаконне вирощування конопель у кількості п'ятдесят і більше рослин) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 червня 2022, 17:25 | Миргород | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації