Вхід | Реєстрація

На Полтавщині встановлють знаки, які інформують про розміщення пересувних пунктів вагового та габаритного контролю

На Полтавщині встановлють знаки, які інформують про розміщення пересувних пунктів вагового та габаритного контролю

На автодорозі М-03 Київ - Харків та Н-31 Дніпро - Решетилівка триває  встановлення знаків, які інформують водіїв про розміщення пересувних пунктів вагового та габаритного контролю. Про це повідомили в Службі автомобільних доріг у Полтавській області.

«Транспортні засоби, вагові або габаритні параметри яких перевищують нормативні, повинні отримати дозволи на рух задля подальшого збереження наших автошляхів, – зазначають у відомстві. – Перевізник зобов'язаний не пізніше, ніж за три доби звернутися до уповноважених Укравтодор підприємств із заявою про видачу погодження маршруту, а в подальшому – до підрозділу Національна поліція України для отримання дозволу на рух».

Перевірку параметрів транспорту здійснює Укртрансбезпека.


Автор: Міністерство охорони здоров’я України


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 червня 2022, 14:35 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації