Вхід | Реєстрація

На Глобинщині чоловік намагався убити літню жінку

На Глобинщині чоловік намагався убити літню жінку

На лінію 102 поліції Полтавщини 19 червня, близько 10:50,  надійшло повідомлення від місцевого фельдшера, що в селі Романівка, Глобинської громади, місцева мешканка, 1942 року народження, отримала рублені рани голови та в тяжкому стані доставлена до лікарні. Поліція відкрила кримінальне провадження. Особа правопорушника  встановлена та затримана.

Андрій Власенко, начальник відділу №1 (Глобино) Кременчуцького районного управління поліції, повідомив:

– Отримавши повідомлення про злочин, на місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група та оперативники поліції Глобинщини. За попередньою інформацією слідства встановлено, що місцевий чоловік, 1969 року народження, під  час  сварки наніс тілесні ушкодження своїй родичці, 1942 року народження. Потерпіла в тяжкому стані госпіталізована до лікарні.  Речові докази вилучено. Наразі фігурант затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомлено про підозру та вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

За даним фактом слідчим поліції, під процесуальним керівництвом Глобинської окружної прокуратури, відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікуючими ознаками частини 1 статті 15 та частини 1 статті 115 (Замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування триває. У разі визнання вини судом підозрюваному загрожує від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 червня 2022, 16:23 | Глобине | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації