Вхід | Реєстрація

На острові Зміїний ЗСУ знищили комплекс «Панцир С1» та радіолокаційну станцію

На острові Зміїний ЗСУ знищили комплекс «Панцир С1» та радіолокаційну станцію

Для доведення своєї потужності окупанти застосовують тактику розсереджених, але майже одночасних ракетних ударів у поєднанні з системами залпового вогню чи артилерією.

Як пише ОК «Підень», вранці одночасно крилатими ракетами атаковано Миколаїв та Очаків, уражено портову інфраструктуру, знищено вантажівки, пошкоджені будівлі підприємств та електричні мережі. Паралельно реактивною системою залпового вогню «Ураган» обстріляно житлові квартали Миколаєва. При цьому знов використовувались заборонені касетні боєприпаси. Одна з касет розірвалася просто на подвір’ї приватного будинку. Там знаходилися двоє чоловіків. Один загинув на місці, другий отримав поранення, за його життя борються медики.

За кілька годин РСЗВ обстріляла й Очаків, є поранені. Трохи згодом стратегічною авіацією випущено ракети по акваторії та причалам порту. Постраждалих нема.

По наших позиціях на Миколаївщині нанесено авіаційних удари гелікоптерами. Втрат немає.

Ворожі спроби розвідати наші позиції на Миколаївщині було перервано влучною роботою зенітно-ракетного підрозділу.

Всього за добу ракетно-артилерійськими та іншими підрозділами виконано вогневих завдань, авіацією нанесено ударів по противнику.

Підтверджені ворожі втрати складають рашистів, самохідних гаубиці «Мста-С», тягач, станцію радіоелектронної боротьби, склад боєприпасів, одиниці броньованої та автомобільної техніки.

В продовження операції з ураження ворожих підрозділів на острові Зміїному, зафіксовано влучання у зенітно-ракетний комплекс “Панцир С1”, радіолокаційну станцію та автомобільну техніку.

Остаточні результати дорозвідуються.

Корабельне угруповання ворожих сил в кількості ракетних кораблів, ВДК та підводний човен, несуть загрозу ракетного удару крилатими ракетами. Водночас, штормова погода не сприяє висадці десанту. Натомість, хвилювання моря підвищує вірогідність наражання на морські міни. Одну з таких небезпечних «мандрувальниць» було виявлено на Одещині. Міна безконтрольно здетонувала у безпосередній близькості до урізу води однієї з пляжних зон. Пошкоджено пляжні будівлі, на щастя на узбережжі не було відвідувачів, ніхто не постраждав. Також море повторно принесло міну до узбережжя Коблевого. Силами оборони її знищено шляхом контрольованого підриву в кількох метрах від берега, руйнувань та постраждалих нема.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 червня 2022, 10:20 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації