Вхід | Реєстрація

Коли прання приносить задоволення

Коли прання приносить задоволення

Для сучасників, юність яких припала на 90-і роки минулого століття, однією з головних розваг був телевізор. У перерві між телепередачами традиційно транслювалася реклама. І хоча більшість зовсім юних українців ще самостійно не прали одяг, та, завдяки рекламним роликом, уже на пам'ять знали, який пральний порошок слід використати:

  • для білого,
  • для виведення складних плям,
  • для збереження кольору чи його відновлення, і так далі, і тому подібне.

Тодішнє телебачення було перевантажене подібною інформацією. І кожної праски долинали фрази, що вже встигли набриднути, на зразок «Ви ще не в білому? Значить ми йдемо до вас». Справжньою несподіванкою для українських дітей був епізод у фільмі «Сам удома», коли головний герой Кевін заливав у пральну машину рідкий порошок.

Та з того часу минуло кілька десятиліть і разом із рекламою на телебаченні змінився засіб для прання. На зміну порошкоподібним синтетичним миючим засобам прийшли капсули. Їх особливість полягає в тому, що дозовані саше поєднують у собі відразу кілька компонентів, розділених «контейнерами». Капсули поєднують пральний порошок, речовину для відбілювання речей, а також засіб, що зменшує жорсткість води. Саше надзвичайно компактні, розраховані на певну кількість речей, не викликають алергічних реакцій, а тому стали обов’язковим складовим кожної пральної машини та улюбленим засобом українських господинь і господарів. Придбати капсули для прання легше за все на офіційному сайті компанії «SIMI» за посиланням https://www.simi.kiev.ua/kapsuly-dlya-stirki/. Компанія являється незмінним постачальником господарських і побутових товарів від провідних світових виробників. Тож у наявності завжди є капсули для ідеального прання ваших улюблених речей.

Якщо прання, то лише з капсулами

Саме такої позиції дотримуються і чоловіки, і жінки. Адже прати речі з капсулами — це одне задоволення. А все тому, що:

  1. надзвичайно легкі у використанні. Потрібно лише покласти засіб для прання у барабан, завантажити речі і натиснути на кнопку «пуск»,
  2. абсолютно безпечні, так як компоненти прального засобу знаходяться в силіконовій оболонці, що розчиняється вже при контакті з водою. Коли гранульований порошок засипають у контейнер, у повітря піднімаються частинки засобу, який вдихають усі, хто знаходиться в кімнаті,
  3. на упаковці з капсулами вказано, на яку кількість одягу вона розрахована. Звичайний порошок доводиться щоразу дозувати. Це займає додатковий час і може викликати алергічну реакцію при контакті.   

Тому, користуйтеся капсулами і забудьте про зайву метушню під час прання, а вільний час приділіть рідним. 

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 червня 2022, 09:51 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації