Вхід | Реєстрація

Суд відправив у СІЗО трьох підозрюваних у мародерстві в ТЦ «Амстор»

Суд відправив у СІЗО трьох підозрюваних у мародерстві в ТЦ «Амстор»

Уночі 28 червня трьох підозрюваних затримали представники тероборони, які слідкували за охороною громадського порядку в районі торгового центру "Амстор". Як відомо, 27 червня в нього прилетіла ворожа ракета – далі там тривали роботи з розчищення території та розбору завалів приміщення закладу торгівлі.

Як пише «Кременчуцька газета», троє підозрюваних прибули до ТЦ "Амстор" щодо робочих справ - вони працівники одного з комунальних підприємств міста. Мали розчищати територію від скла.

Коли ці роботи проводилися, рятувальники та нацгвардіці виносили зсередини ТЦ "Амстор" не лише зіпсоване обладнання магазинів, а й товар, що залишився. Серед нього була і коробка з мобільними телефонами.

Підозрювані підняли її, завантажили в свій контейнер для сміття і повезли до службової автівки, в вже там перевантажили  в "Газельку". У цей час їх і "взяли на гарячому" бійці тероборони. Вони викликали на місце події поліцію. Правоохоронці задокументували те, що сталося. У коробці виявили 61 мобільний телефон.

Сторона обвинувачення попрохала підозрюваним міру запобіжного заходу - тримання під вартою.

Суддя Олександр Маханьков по черзі слухав всіх представників сторін підозрюваних, але по кожному з них виніс однакове рішення.

Він задовольнив клопотання правоохоронців  про обрання міри запобіжного заходу. Всі троє отримали 60 діб перебування  під вартою у Полтавському СІЗО. Щоправда, О.Маханьков залишив підозрюваним лазівку для того, аби вони не ночували на нарах - внесення 49 тис 620 грн застави за кожного.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 липня 2022, 11:45 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації