Вхід | Реєстрація

Із завтрашнього дня на Захід України прийде прохолода і дощі

Із завтрашнього дня на Захід України прийде прохолода і дощі

Спека ось нещодавно панувала в усій Україні, а вже сьогодні в західних областях, наприклад, спостерігається десь навіть +16+19 градусів!

7-го липня спека відступатиме й далі - не лише в західних, а й у північних та значній частині центральних областей дихати вже буде можна на повні груди за температури повітря +22+28 градусів.

Як пише синоптик наталія Діденко у своєму telegram-каналі, Схід, Центр (у тому числі Полтавщина), Південь України та Дніпропетровщина все ще належатимуть спекотній погоді, +30+35 градусів.

Дощі з грозами у четвер більш ймовірні у північних, місцями центральних областях, на Одещині та Миколаївщині. На решті території - суха спекотна погода.

Щоправда, опади будуть вкрай нерівномірними - десь лине добряче, десь прошелестить кількома краплями.

Але все ж температурні контрасти в зоні атмосферного фронту значні - від +16 до +34 градусів, тому при грозах можливі сильні зливи, град та пориви вітру до шквального. Обережні будьте!

У Києві завтра і - погляньте на прогностичну діаграму найближчих днів (внизу)! - очікується комфортна температура повітря. Спека на Івана послабне до +24 градусів!

Надалі температурний фон у багатьох областях України передбачається милосердним, комфортним, на Півдні та Сході послаблення спеки можливе з 10-11 липня.

Літо триває і тому спекотна погода ще повертатиметься до нас.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 липня 2022, 13:55 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації