Вхід | Реєстрація

Диканська прокуратура вважає незаконною оренду землі ціною в 157 мільйонів гривень

Диканська прокуратура вважає незаконною оренду землі ціною в 157 мільйонів гривень

Диканською окружною прокуратурою до сільськогосподарського кооперативу пред’явлено позовну заяву про визнання недійсним договору оренди та повернення з незаконного користування земельної ділянки площею майже 740 га вартістю понад 157,5 млн грн.

Вказану земельну ділянку, розташовану на території Чутівської територіальної громади, передано місцевому кооперативу на підставі договору, укладеного між ним та Чутівською районною державною адміністрацією.

Водночас прокуратурою встановлено, що до складу переданої ділянки входять землі лісового (57,18 га) та водного (51 га) фондів, використання яких для ведення товарного сільськогосподарського виробництва заборонено.

Позов подано в інтересах держави в особі Полтавської обласної військової адміністрації, Полтавського обласного управління лісового та мисливського господарства та Чутівської селищної ради.

Наразі Господарським судом Полтавської області відкрито провадження у справі.


Автор: Пресслужба Полтавської обласної прокуратури


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 липня 2022, 16:51 | Диканька | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації