Вхід | Реєстрація

Маріго: коли кращі брендові кеди зібрані в одному магазині

Маріго: коли кращі брендові кеди зібрані в одному магазині

Наприкінці 18 століття у спорті почали використовувати взяття, що отримало назву парусинові туфлі. Така пара грубого взуття з каучуковою підошвою підходила як на ліву, так і на праву ногу. На початку їх виникнення незграбні черевики носили лише спортсмени. Але минуло два з лишком століття і кеди, перекочувавши зі спорту, стали надзвичайно популярним повсякденним взуттям. А за зручність, особливий зовнішній вигляд, комфорт і безпеку кеди полюбилися представницям прекрасної половини людства. Незаперечним підтвердженням являється той факт, що в найбільшій українській онлайн-вітрині мережі мультибрендових магазинів взуття Marigo першість тримають саме кеди. Чимало модниць зізнаються, що придбані жіночі кеди в Маріго є найочікуванішим подарунком для весняно-літнього сезону. Адже протягом останніх декількох десятиліть кеди стали невід’ємною частиною повсякденного стилю кежуел.

Зручність, якість, безпека

Звичайно, що попит автоматично породжує пропозицію. І чимало недобросовісних компаній, користуючись ситуацією в Україні, пропонують покупцеві кеди низької якості, виставляючи їх за брендові. І для того, аби не потрапити на гачок до шахраїв, слід обирати дійсно перевірені платформи, якою являється взуттєва онлайн-вітрина Маріго. Більш ніж за 20-річну історію своєї успішної роботи клієнтами компанії стали тисячі любителів стильного взуття по всій Україні. Вони переконалися, що в Маріго керуються трьома головними принципами:

  • зручність для клієнта,
  • взуття найвищої якості,
  • безпечна покупка. 

Тобто, у онлайн та офлайн магазинах Маріго покупець отримає всю необхідну інформацію про взуття, що його цікавить. Обов’язково придбає модель, пошиту з високоякісних матеріалів.

Чому кеди такі популярні серед жінок

По-перше, завдяки матеріалам, із яких виготовляється взуття, воно надзвичайно легке.

По-друге, особливість форми дозволяє надійно зафіксувати ногу всередині взуття.

По-третє, кеди, придбані в Маріго, не виходять із моди. Навіть якщо ви обрали для свого гардеробу це взуття ще кілька років тому, можете не хвилюватися стосовно їх актуальності. Ваша пара кед залишається такою ж стильною і зручною.

Отак, за досить недовгий проміжок часу кеди з розряду незручних парусинових черевиків на каучуковій підошві перейшли до найбажаніших.


Автор: Євген ОЛЕКСАНДРОВ
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 липня 2022, 11:46 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації