Вхід | Реєстрація

СБУ затримала ще одного коригувальника ракетних ударів рф по Миколаївщині

СБУ затримала ще одного коригувальника ракетних ударів рф по Миколаївщині

Затриманий Службою безпеки коригувальник передавав ворогу точні координати позицій українських військових, розташування військової техніки та маршрути їх руху у регіоні.

Зрадник ініціативно «зливав» данні через групи в соціальних мережах та месенджерах, які адмініструються російськими спецслужбами.

За його інформацією окупанти неодноразово завдавали артилерійські та ракетні удари по місту.

Під час обшуку у затриманого коригувальника ворожого вогню вилучено засоби зв’язку, що містять докази його злочинної діяльності.

Наразі йому повідомлено про підозру за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 114-2 Кримінального кодексу України (несанкціоноване поширення інформації про переміщення зброї та бойових припасів, рух, переміщення або розміщення ЗСУ). 

СБУ продовжує системну роботу з виявлення та притягнення до відповідальності кожного зрадника та колаборанта і наголошує на невідворотності покарання за співпрацю з окупантами.

Заходи з викриття та документування протиправної діяльності проводились за процесуального керівництва Миколаївської обласної прокуратури.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 серпня 2022, 11:08 | Полтавщина | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації