Вхід | Реєстрація

Міський голова говорить, що депутатів залякують

Міський голова говорить, що депутатів залякують

Днями ми зустрілися і поговорили із кобеляцьким міським головою Олександром Копельцем. Він розповів про своє бачення ситуації щодо кримінальної справи щодо нього, долі зниклої солярки та тиску на депутатів.

Олександр Копелець дотримується точки зору, що кримінальна справа, пов’язана із асфальтуванням кількох міських вулиць у 2017 році, є сфабрикованою.
Він згадує, що ще кілька років тому співробітники прокуратури прохали, аби погодився на те, щоб «прокурорські» захищали інтереси міської ради в кримінальній справі проти «Інтера-Строй».

Тоді він не погодився на пропозицію. Зараз аргументує:

— Якби я погодився, то це означало б визнання, що при укладенні асфальту була якась «хімія». А там не було «хімії». Поїдьте, подивіться, асфальт лежить. Акт обстеження у свій час підписували депутати, яких важко запідозрити в якійсь лояльності чи симпатіях до мене. Зокрема, і екс-секретар міськради Сергій Галушко.

На запитання, навіщо співробітникам прокуратури зараз відновлювати провадження по подіях п’ятирічної давності, Копелець відповів:

— А для «галочки» їм потрібно. Вони ж ніякої відповідальності за те, що справа «розвалиться» в суді, не нестимуть.

Також Копелець назвав брехнею інформацію про те, що міським депутатам не надають документів щодо переданої міською радою на «Водоканал» солярки та бензину.

Він стверджує, що 10 тисяч літрів дизпалива використали під час будівництва блок-постів, перевезення гуманітарної допомоги, продуктів харчування та на потреби військових частин.

Окрім того, під час розмови міський голова заявив, що місцевих депутатів залякують.

Він сказав:

— До людей підходять і повідомляють їм, що знають про їх місце проживання, про те, коли і за яким маршрутом їх діти ходять у школу чи дитсадок. Що це, як не залякування? Мене то особисто цим не злякаєш, я 90-ті роки минулого століття пройшов. Але тоді бандити дотримувалися певних правил. Сім’ю не чіпали. А зараз йдуть на все.

Міський голова вважає, що проти нього розгорнута цілеспрямована кампанія з метою змістити його із посади.

Хто і навіщо це робить, Копелець поки що не каже.

Цікаво, що ніхто із депутатів особисто про тиск чи залякування не заявляв. Ні для преси, ні  для поліції.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 серпня 2022, 12:14 | Кобеляки | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації