Вхід | Реєстрація

«Пирятинський сирзавод» посів 2 місце у рейтингу «Лідер галузі»

"Очолюване Вами підприємство відоме на вітчизняному ринку як підприємство з бездоганною діловою репутацією, незмінно орієнтоване на підвищення якісних показників і інтереси споживачів. Саме такі інноваційні й сучасні компанії заслуговують визнання на міжнародному рівні та формують інвестиційно привабливий імідж України.
Ваш високий авторитет серед ділових кіл, активна громадянська позиція викликають глибоку пошану і високо оцінені міжнародною громадськістю. Ми глибоко переконані в тому, що успіх кожного колективу у великій мірі визначається лідерськими якостями і професіоналізмом керівника.
За дорученням міжнародного Номінаційного Комітету інформуємо Вас про те, що Ваша, Віктор Михайлович, кандидатура увійшла до числа номінантів однієї з найпрестижніших європейських нагород – The International Award «UNITED EUROPE AWARD» (“Об’єднана Європа”).
Відзначаючи досягнення колективу «Пирятинський сирзавод» в області якості й менеджменту, Координаційна рада Європейської бізнес Асамблеї висловлює готовність включити очолювану Вами компанію в загальноєвропейський реєстр компаній, що динамічно розвиваються, і відзначити міжнародним призом «BEST ENTERPRISES OF EUROPE» («Краще підприємство Європи»). Керівникові компанії вручається нагрудний знак «Best manager of the year» («Кращий топ-менеджер року») та іменний сертифікат."
Такий зміст одного із листів, яке було надіслано на адресу ЗАТ «Пирятинський сирзавод».

Вручення атрибутів почесних нагород відбудеться у рамках наступних заходів: 26 жовтня 2009 року в залі урочистостей мерії міста Оксфорд (Великобританія) відбудеться XLV церемонія «International Socrates Award Ceremony», в рамках відомого щорічного Оксфордського Саміту лідерів. Серед запрошених – більше 150 членів урядів, дипломатів, політиків, бізнесменів, учених 30-ти країн світу.

У листі оргкомітету «Національний бізнес-рейтинг» говориться наступне:
“Держава визнала, що Ваше підприємство зайняло 2 місце в масштабах України і має статус «Лідер галузі». Визначення відбувається Державним комітетом статистики України серед 300 тисяч підприємств усіх форм власності на основі чотирьох критеріїв: обсяг реалізованої продукції, продуктивність праці, заробітна плата та чистий прибуток. Такий високий результат – ознака професіоналізму особисто Вас та Вашого трудового колективу. У зв’язку з цим буде проведено з’їзд керівників підприємств-лідерів економіки з метою обміну досвідом та бізнес-проектами із залученням представників влади та іноземних бізнесменів. На з’їзді особисто Вам або підприємству буде вручено найвищу нагороду в рейтингу Орден «Зірка економіки України» ІІ ступеня”.

Автор: www.piryatin-visti.at.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 жовтня 2009, 17:10 | Пирятин | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації