Вхід | Реєстрація

На Полтавщині дитина провалилася у каналізаційний колектор

На Полтавщині дитина провалилася у каналізаційний колектор

Правоохоронці розслідують обставини травмування дівчинки, 2021 року народження, яка впала до каналізаційного колектору у селищі Семенівка, Кременчуцького району. За даним фактом слідчі поліції, за процесуального керівництва Глобинської окружної прокуратури, відкрили кримінальне провадження.

Повідомлення про травмування дитини надійшло до сектору поліцейської діяльності №1 (смт Семенівка) Кременчуцького райуправління 07 серпня, близько 14:00, від медиків та ДСНС. За актуальною інформацією, загрози для життя та здоров’я немовляти немає.

Сергій Рекун, заступник начальника поліції Полтавщини, повідомив:

– Під час попереднього огляду місця події слідчо-оперативна група поліції встановила, що дитина потрапила до каналізаційного колектору через отвір, який утворився під бетонною плитою. Допомогу дівчинці негайно надали місцеві мешканці та рятувальники. Її підняли на поверхню та ушпиталили до районної лікарні для медичного обстеження і здійснення подальшого контролю за її здоров’ям.

За даним фактом слідчий підрозділ відділу поліції № 1 (м Глобине) Кременчуцького райуправління поліції, за процесуального керівництва Глобинської окружної прокуратури, здійснює досудове розслідування кримінального провадження за частиною 1 статті 367 (Службова недбалість)  Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 серпня 2022, 16:49 | Глобине | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації