Вхід | Реєстрація

Ситуація із льодовими заторами та великою водою під контролем

29 березня комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій облдержадміністрації займалася низкою протипаводкових заходів в області.
За словами заступника голови ОДА і голови комісії Андрія Баранова, сьогодні фахівці прибирали величезне дерево, яке ускладнювало роботу Нижньомлинського шлюза-регулятора. Тривають роботи із ліквідації льодового затору впритул до аварійного мосту, що в 500 метрах від с. Баранівка Шишацького району, а також розбирання самої споруди, що визнана непридатною для подальшого використання. Ведуться спостереження за Коломаком, який потребує розчищення у деяких місцях — вода у річці піднялася на 1 метр — це на 20 см вище, ніж минулого року. 
Виявлена небезпека у Полтавському районі на Ворсклі. У зоні автомобільного мосту на 345 км автодороги Київ — Харків — Довжанський утворилися передумови для виникнення льодових торосів. Ліквідація вірогідного затору за допомогою інженерної техніки неможлива, тому що льодове покриття нестабільне, а під’їзні шляхи до небезпечного місця відсутні. Тому на 31 березня на цій ділянці річки призначені підривні роботи. 
Заступник голови ОДА Андрій Баранов запевняє: ситуація із проходженням льоду прогнозована та контрольована.

Автор: Прес-служба Полтавської облдержадміністрації


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації