Вхід | Реєстрація

Від перегляду футбольного матчу можна не лише емоції отримувати

Від перегляду футбольного матчу можна не лише емоції отримувати

9 серпня минає 80 років із того дня, коли в 1942-му на київському стадіоні «Зеніт» відбувся футбольний поєдинок, який у подальшому радянські історики-пропагандисти  охрестили як «матч смерті». Гра проходила між колективом хлібозаводу №1 та німецькою командою «Флакельф». За легендою, спортсмени, які раніше грали за «Динамо» й «Локомотив», відмовившись поступитися в поєдинку німцям, були розстріляні. І хоча цю історію науковці неодноразово спростовували, чимало мешканців мордовських боліт вірять у неї. Навіть худфільм зняли про цю подію, назвавши його «історичною драмою». Але, як би там не було, матч між українцями і німцями викликав неабиякий ажіотаж серед жителів і окупантів столиці.

Та повернемося до сучасного футболу, адже сьогодні цей вид спорту є улюбленим для більшості українців. Як показує статистика, 60 відсотків наших уболівальників віддають перевагу цій грі за емоції, які вони переживають під час перегляду поєдинку. А якщо ця група фанатів перед футбольним матчем зробила правильний прогноз у букмекерській конторі, то по завершенню гри у них залишається не лише емоційне піднесення, а й фінансова винагорода. Наприкінці листопад на вболівальників чекає значуща подія — Чемпіонат світу з футболу-2022, що проходитиме в Катарі. Тому вже сьогодні фанати передбачають результати групових поєдинків між командами Бразилія — Сербія, США — Уельс, Уругвай — Республіка Корея ставки на які букмекери приймають цілодобово.

Британські видання охрестили фаворитами цих змагань збірну Аргентини. Хоча серйозні шанси мають бразильські та іспанські команди. Так що, знавці футбольних протистоянь з допомогою букмекерської контори Parimatch зможуть поєднати, як говориться, приємне з корисним: і видовищні поєдинки переглянути, і покращити свій майновий статус. Адже не обов’язково на 100 відсотків спрогнозувати рахунок матчу. Грошову винагороду отримає навіть той уболівальник, який вкаже команду-переможницю матчу.

У чому переваги ставок в БК Parimatch

На щастя, футбольне життя не обмежується лише світовими змаганнями. Протягом року відбуваються внутрішні чемпіонати у більшості європейських країн, Ліга Чемпіонів, Європи, Конференцій та інші не менш цікаві турніри. Завдяки букмекерській конторі Parimatch, затяті вболівальники мають можливість робити ставки практично на всі футбольні змагання. І навіть якщо результат якось матчу викликає сумніви, у відкритих джерелах достатньо інформації, аби тверезо оцінити шанси кожної команди.

Українські букмекери пропонують високі коефіцієнти, що дозволяє суттєво покращити матеріальний стан уболівальника.

Отож, футбольний матч стає в рази цікавішим, якщо перед його стартом фанат зробить ставку. Тут тобі і емоції, і реальні фінанси.


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 серпня 2022, 10:23 | Полтавщина | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації