Вхід | Реєстрація

Кафи — успішний вибір впевнених у собі жінок

Кафи — успішний вибір впевнених у собі жінок

Споконвіку дівчата любили прикраси. Як без них, якщо вони ефектно доповнюють образ і покращують зовнішній вигляд своєї власниці? Сережки — одні з улюблених коштовностей представниць прекрасної статі, і кожна має по кілька моделей. У сучасні дні все частіше зустрічаються кафи — це вироби, закріплені і на мочці, і на вушній раковині. Це дивовижні прикраси, здатні створити яскравий образ, що запам'ятовується.

seregki kaffi

Асортимент ювелірних аксесуарів величезний. Сережки кафи https://ukrzoloto.ua/uk/catalog/serezhky/f/typ-kafy/ представлені на будь-який смак і рівень достатку, відрізняються між собою за стилем, матеріалом, типом кріплення та вартістю. Фахівці ювелірного магазину Укрзолото зазначають, що перед покупкою дуже важливо ознайомитись з характеристиками кожної моделі, також поцікавитись, як правильно їх носити та з чим поєднувати.

Як кріпляться кафи?

Розглянемо кріплення даних сережок, їх виділяють чотири типи:

  1. Дужка — непомітний затискач, прикріплений до задньої частини вуха, виглядає стильно та оригінально.
  2. Модель із затискачем — оптимальний вибір для тих, у кого не проколоті вуха. Виріб кріпиться за допомогою манжету на зовнішній або центральній частині вуха. Існують як великі, так і лаконічні моделі, при правильному кріпленні навіть найважчі прикраси триматимуться.
  3. Сережки з проколом — виключно для дівчат, які вже мають проколи у вухах. Частина виробу просовується в отвір, а друга простягається до верху вуха. Аксесуар може з'єднуватися із двох сторін декоративним елементом. Доступно вибрати моделі, для носіння яких потрібно кілька дірок у вусі.
  4. Сережка з ланцюжком — варіант, подібний до попереднього, що відрізняється кріпленням верхньої частини, а саме — кріпиться до волосся.

Метал прикрас

Кафи виготовляються із різних видів металу. Серед них є моделі зі вставками та без них. Метал і наявність на ньому вставок вказує на те, під який образ підійдуть прикраси:

  1. Срібні. Стильні прикраси, що мають головну перевагу — доступна ціна. Завдяки холодному відтінку, прикраси ефектно підкреслять повсякденний та вечірній лук. Серед срібних виробів частіше трапляються стримані варіанти, якщо порівняти із золотими. Вироби із срібла вимагають регулярного очищення, оскільки згодом темніють.
  2. Золотий. Сережки, як правило, виконуються з білого та жовтого металу. Кафи з жовтого золота чудово підійдуть до вечірнього образу, незалежно від того, є на них вставки з дорогоцінним камінням, чи ні. Лаконічні моделі підійдуть для щоденного використання.
  3. Вироби, інкрустовані камінням. Більш розкішного виду кафу додають самоцвіти. Великі камені роблять прикрасу яскравою, а розсип з дрібних каменів, у свою чергу — витонченою і елегантною. Класика та однозначно кращий вибір — діаманти. Вибираючи кафи з діамантами, чудовий образ забезпечений.
  4. Прикраси без вставок — для тих дівчат, які дотримуються стриманого стилю. Навіть великi вироби без інкрустації виглядають стильно та гармонійно.

kaffi serejki

Перш ніж купити кафи, магазин Ukrzoloto радить заздалегідь уточнити необхідну інформацію про бажану модель.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 серпня 2022, 12:21 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації