Вхід | Реєстрація

У жителя Кобеляцької громади вилучили гранату

У жителя Кобеляцької громади вилучили гранату

До відділення поліції №2 (м. Кобеляки) Полтавського районного управління 13 серпня, близько 15:45, надійшло повідомлення від громадян Кобеляцької громади про невідомого, який має при собі гранату. Поліція встановила особу та вилучила боєприпас.

Сергій Рекун, заступник начальника поліції Полтавщини, розповів:

– Отримавши повідомлення про правопорушення на місце події негайно прибула слідчо-оперативна група поліції. В ході першочергових оперативних заходів поліцейські встановили особу, яка мала при собі предмет схожий на гранату Ф-1. Фігурантом виявився житель одного із сіл Кобеляцької громади, 1984 року народження.

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Кобеляцького відділу Решетилівської окружної прокуратури, розпочате досудове розслідування за частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Поліція вилучила предмет, який може нести загрозу та направила його на експертне дослідження. Наразі вирішується питання щодо повідомлення фігуранту про підозру та обрання йому запобіжного заходу.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 серпня 2022, 11:55 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації