Вхід | Реєстрація

У Миргороді в ДТП травомвано скутериста

У Миргороді в ДТП травомвано скутериста

Дорожньо-транспортна пригода сталася 14 серпня, близько 14-ї години, по вулиці Гоголя у Миргороді. Поліція з’ясовує обставини ДТП.

За попередньою версією слідства, відбулося зіткнення автомобіля «Volkswagen Transporter», під керуванням водія, 1980 року народження, зі скутером «Honda», яким керував чоловік, 1950 року народження.

Травмованого водія скутера госпіталізовано до Миргородської лікарні.

За фактом даної ДТП слідчі поліції, під процесуальним керівництвом Миргородської окружної прокуратури, внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Обставини та причини дорожньо-транспортної пригоди з’ясовує слідство.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 серпня 2022, 21:49 | Миргород | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації