Вхід | Реєстрація

ЗСУ пояснили чому командування окупантів тікає з Херсону

ЗСУ пояснили чому командування окупантів тікає з Херсону
Через Антонівський міст перекидання підмоги окупантами уже не можливе

Військове командування російських загарбників тікає з тимчасово окупованого Херсону. Це означає, що наступ ворогу менш важливий, ніж збереження власних життів.

Логістичні маршрути, які перерізали ЗСУ, не витримають перевезення важкої техніки та підтягування резервів, тому в Херсонській області для росіян військової допомоги вже не буде.

Про це повідомила керівниця прес-центру сил охорони і оборони ОК "Південь" Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону.

– Скоріш за все, це (втеча командування РФ - ред.) означає, що комусь треба зберегти своє життя і комусь дуже лячно за свої перспективи. І усвідомлення того, що наш вогневий контроль над транспортними та логістичними артеріями потужній і невідворотній, - пояснила Гуменюк.

При цьому вона зазначила, що окупанти, намагаючись використовувати мости для перевезення легкою автотехнікою своїх "безцінних" життів, вони все ж таки ризикують.

Речниця ОК "Південь" переконана, що збереження своїх життів для окупантів важливіше, аніж наступ у Херсонській області.

– В умовах сучасного ведення бою та управління (все ж існує дистанційне управління військами) вони зможуть зараз використовувати та будуть намагатися, але те, що їх не настільки цікавить результативність цієї операції, а збереження своїх життів, то це очевидно, - пояснила Гуменюк.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 серпня 2022, 12:47 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації