Вхід | Реєстрація

На Полтавщині поліція вилучила в чоловіка гранату

На Полтавщині поліція вилучила в чоловіка гранату

У Лубенському районі працівники  поліції, під процесуальним керівництвом Хорольського відділу Лубенської окружної прокуратури, виявили та вилучили гранату в 47–річного жителя Хорольської тергромади. Слідчі поліції розпочали досудове розслідування.


До відділення поліції №2 (м. Хорол) надійшла інформація від громадян, що мешканець одного з сіл Хорольської тергромади Лубенського району за місцем свого проживання незаконно зберігає гранату. Під час перевірки інформація підтвердилась.


Петро Скічко, начальник Лубенського райвідділу поліції, зазначив: «Працівники поліції, під процесуальним керівництвом прокуратури, провели санкціонований судом обшук у домогосподарстві 47-річного мешканця Хорольської громади. У ході слідчих дій поліцейські виявили та вилучили предмет, схожий на гранату Ф-1 та запал до неї.  Вилучені речові докази направлені на експертизу. Наразі джерело походження та мету зберігання зброї з’ясовує слідство».

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, за процесуального керівництва Хорольського відділу Лубенської окружної прокуратури, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 3 до 7 років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 серпня 2022, 14:36 | Полтавщина | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації